Hvordan til at gøre en høj InterHow at gøre en høj rente spareplan

529 planerne, er men allerede meget populære, alt for ny til at gøre nogen konkrete praktiske afsløringer endnu. Men hvor meget skal du spare? År siden, var det almindeligt at antage vi skal alle spare mindst ti procent af vores indkomst til pensionering og fremtiden. Men i dag, det er temmelig standard at arbejde hen imod spare mindst 15 procent og forhåbentlig mere.

Ideen er at vænne sig til det uden at kontant til at dække faste, månedlige udgifter. Hvis du udnytte det, hver gang du kører en lille kort, vil ikke der være noget til venstre når du virkelig har brug for det. Opsætning af dine automatiske spareplan og derefter forlade penge alene til at vokse hvis man kan låne penge rentefrit.

Besparelse for en bil eller hjem er temmelig ligetil. Bestemme omkostningerne ved den vare du vil, sæt en købsdato”, og gøre math for at afgøre, hvor meget du skal spare hver måned for at nå dette mål. Så hvis jeg ønsker en $25.000 bil fem år fra nu, så er jeg nødt til at begynde at spare $416 hver måned for at nå dette mål.

En realistisk udgifter og besparelser planlægge konti for hvor meget du tjener og hvor meget du ønsker at bruge, og det efterlader rum for fleksibel: penge for spisning ud, siger, kan repurposed hvis du tilbringe en smule mere på computerudstyr for en måned, end du havde ellers tegnede sig for.

Identificere dine besparelser mål. Har du nogensinde hørt dette udtryk, hvis du sigter mod noget du ramte det hver gang? ” Jeg ved det er en smule kliché, men når det kommer til besparelser planer, det er rigtigt. Dem, der finder de mest succes spare penge gør det, fordi de er forpligtet til en plan-de har et mål for øje. Det kunne være en udbetaling på et hjem, en nødfond, en ny (brugt) bil, en solrig dag fond eller endda så langt som pensionering. De fleste planer er en kombination af både kort- og langsigtede planer.

For kortsigtede mål, fokusere på sikkerhed og likviditet i stedet for vækst. Savings accounts (herunder skattefri Savings Accounts), er GICs og høj rente opsparingskonti gode muligheder. Picking de rigtige investeringer for mellemfristede mål kan være mere udfordrende, fordi du skal finde en balance mellem beskyttelse af dine aktiver og voksende dem for at kompensere for inflationen. Som en generel regel, jo mere tid du skal nå et økonomisk mål, mere investeringsrisikoen du har råd til. Mere risiko betyder mere volatilitet, men hvis du har 15 år eller mere for at opfylde dine mål, du skal kunne ride ud nogen markedet tilbageslag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *