Sparetips fra eksperter, fordi en kreditkort afvænning kan være nødvendigt

Målet er blandt USAs foretrukne steder at shoppe. Rabat detailhandler rækker ottende blandt alle amerikanske detailhandlere i salg, lige bag Amazon, ifølge den nationale detailhandel sammenslutning. Når jeg trådte først ind i college, befandt jeg mig at skulle administrere min første indkomst sammen med en betydelig mængde af regninger-leje, dagligvarer, mobiltelefon og rekreation penge. Jeg tilbragte de første semester gå ud for at spise, til film og købe unødvendige elementer. Jeg fandt hurtigt, at jeg havde blæst min besparelser fra mit sommerjob. I stedet for en komfortabel finansielle pude, jeg snart leve off en mager indkomst fra en deltids campus job-lader bare sige ramen nudler blev et armatur af min kost.

Dette er fordi med recession, har de ikke råd til at miste selv en cent fra deres kunder, så de er mere end glade for at hente noget, de kan. I virkeligheden, de ville være helt tilfredse med at komme tilbage hovedforpligtet men måske af hensyn til det, de også insistere på nogle interesse.

Købe off-mærke. Mange elementer er næsten præcis det samme i off mærke som varemærke. Du kan spare en formue ved at stikke med de off mærker til rådighed på din lokale købmand. Du kan spare endnu mere med muligheder som Costco’s Kirkland mærke eller Aldi’s off brands.

Hvis du ønsker at sikre, at alle dine hårdt tjente penge ikke forsvinder, skal du tage skridt til at beskytte den. Hvis du lejer, får lejers forsikring for at beskytte indholdet af din plads fra begivenheder som indbrud eller brand. Handicap indkomst forsikring beskytter dit største aktiv – evnen til at tjene en indkomst – ved at give dig med en stabil indkomst, hvis du nogensinde skulle blive ude af stand til at arbejde for en længere periode på grund af sygdom eller tilskadekomst.

Banker opkræve en præmie for udlåner dig penge-de er ikke velgørenhed. Dette er i form af renter, eller en del af de udestående tilføjet til din betaling hver måned. Hvis du foretager betalinger før tid, går dine udestående lånebeløb ned, forårsager renter til at falde. Lang sigt, at gøre tidlig betalinger kan spare tusindvis af dollars.

Nedbringe gælden. Denne erklæring kan virke overvældende — især i betragtning af at den gennemsnitlige amerikanske husstand bærer $15.000 i kreditkort gæld, men disciplineret pay-down øvelser vil få arbejdet gjort. Start med et realistisk budget, der prioriterer lån med højere renter, og som hver gæld er betalt, gælder den månedlige betaling mod den næste målrettede lån. Omhyggelig opmærksomhed til forfaldsdatoer for forsinkede betalinger ikke kun negativ indflydelse på kredit score, men de er også tilbøjelige til at generere dyre sanktioner og udløse højere renter. Selv om fremskridt, der synes hjælper langsom, undgå nye låntagning bevæge sig mod den gældfri mål. Og som mindre gæld drop væk, de øgede betalinger hjælpe den resterende gæld payoff afhente hastighed.

Det er bydende nødvendigt, at du kun køber én gang og få alt hvad du behøver i én rejse. Overskrift til butikken for en glemt gallon mælk eller et ekstra stykke brød kan forårsage du til gentagne overforbrug hele ugen lang og plus, det affald gas. Jeg gerne også butik uden børnene. Når mine små er med mig, er det sværere at holde fokus og modstå spontane indkøb – især når de råber til dem.

På den anden side kan nogle investeringer solgt efter behag. Disse investeringer omfatter lagre, guld og alle investeringer i Forex markedet. En investor bør overveje, hvor lang tid han eller hun har råd til at have penge bundet op før valg af en investering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *