Vil du få rig hurtig i aktiemarkedet?

Tilsluttes et dynamisk netværk af oplysninger, mennesker og ideer, Bloomberg beslutningstagere, hurtigt og præcist leverer business og finansielle oplysninger, nyheder og indsigt i hele verden. PS2: Du kan downloade vores quick start guide til at investere i filippinske marked pdf for begyndere her er det sammenfattende form af denne side =). Så hvis du er en unge håbefulde investor”der allokerer, sige, $10.000 til S & P 500 i en alder af 25 kan du forvente at have en kæmpestor $70.000 eller deromkring efter 30 år (forudsat ingen yderligere bidrag selvfølgelig).

Det vil forhindre dig i at sælge dine aktier på grund af din panik — og miste dine penge. Det er ikke mit mål at være den bedste aktiemarkedet investor i verden. Hovedformålet med et udbytte vækst investor er at give en passiv indkomst stream, der øger over tid.

Alle disse selskaber tilbyder overkommelig gebyrer og provisioner for dem bare at komme igang med at investere. Dine svar til disse hjælper også lå ned din plan for dine investeringer, (som er kritisk), hvor meget tid du vil afsætte og i hvilket omfang din daglige rutine vil være ændret.

Du investere Rs.20,000 i at købe aktier i et selskab, kan du ansigt i et samlet tab, hvis særlige selskabet udfører dårligt på markedet. Det er muligt at tjene penge, selv når aktiekurserne falder, dette gøres ved at “gå kort”, hvor en låntager ud af sine egne aktier til andre.

Købe og sælge aktier i aktiemarkedet kan være et godt sted for at øge rigdom. Det gør du ved at lære at overvinde din gæld, at træffe smartere udgifter valg og begynde at investere i din fremtid. Forskning udført af Nedgroup investeringer viser, at hvis man ser på den sydafrikanske aktiemarkedet samlede afkast over månedlige intervaller af rullende femårs-perioder siden 1961, ikke en af disse perioder var negative.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at du kan miste dine penge, hvis en kunde du vælger at låne penge til beslutter at stoppe med at lave betalinger, men mange mennesker vælger at investere i peer-to-peer udlån og er tilfredse med resultaterne. Hvis du er vidende om virkeligheden af boligmarkedet, kan investere i fast ejendom være en god mulighed.

Mens det ikke måske være så spændende som opkøber en mindre multifamily ejendom med fantastiske cash flow – aktiemarkedet kan være en fantastisk kilde til rigdom for dig og din familie. Faktisk nogenlunde havde kun en tredjedel af bestandene selv afkast over markedet.

“Over de sidste 10 år, selv inklusive den finansielle krise bestande har returneret 8,6 procent om året i gennemsnit,” rapporter Bankrate. Men her er ting: Hvis denne volatilitet gør dig nervøs, hvis det får dig til at gøre dårlige beslutninger, så måske du har lagt for mange penge i aktiemarkedet.

Det mest slående ting ved dette eksempel er den store forskel mellem investorer samlede bidrag ($66.000) og deres endelige porteføljeværdi ($722k). Det kan være nervepirrende at se normal op-og nedture for en investering, så prøv at investere konservativt for lidt at vænne sig til processen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *